Lágyéksérv

A kérdésem a következő: A férjemnek lágyéksérve van, mely a herezacskónál domborodik ki. Műtétre előjegyezték, melytől a férjem nagyon fél, mert azt hallotta, hogy a műtét után előfordulhat, hogy nem lehet gyermeke. Igaz ez?

Válaszát köszönjük!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza lágyéksérv témában

Tisztelt Olvasónk!

A lágyéksérv műtéte során a nyitott lágyékcsatornát szűkítik, amelynek elvileg szövődménye lehet a here vérkeringésének romlása. Az így nem igaz, hogy nem lehet gyermeke, mert a másik herében a keringés továbbra is zavartalan marad.

Üdvözlettel:

Dr. Kocsis István

Kérdés: 2009. február 18., 15:53; Megválaszolva: 2009. február 18., 15:53
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Lágyéksérv utáni herefájdalom
Megduzzadt herezacskó
Kérdésem:Hólyag tumor vagy a vese...
Sugárterhelés - hólyaggyulladás