• A herék érzékenysége

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        A férjemnek (30 éves)  pár napja érzékenyebbek lettek a heréi, vagyis csak az egyik. Áttapogattam őket (bár nem szakszerűen mert nem tudom, hogy kell) nem éreztem semmi különöset, esetleg annyi, hogy az egyik heréje nagyobb mint a másik. Mitől lehet? Csütörtökön megyünk urológushoz, de aggódom, mert hallottam, hogy a hererák a fiatalabb férfiaknál jellemzőbb!!!

        Válaszát előre is köszönöm!

        Üdvözlettel:

        Rubinéjszaka

         

        WEBBeteg szakértő válasza a herefájdalom témában

        Tisztelt Olvasónk!


        Leírása alapján aggodalomra nincs okuk, hiszen a rettegett hererák fájdalmatlan, és kitapintható kemény göb a herében. Férje feltehetően megemelte magát és a herébe sugárzó fájdalmat érzi. Emellett az urológiai vizsgálat javasolt.


        Üdvözlettel:

         Dr. Kocsis István

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-09 18:20:49; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 08:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés