• Korai magömlés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Olvastam az egyik cikket és azt írjár,hogy antidepreszáns gyógyszer segíthet a korai magömlésen.Kérdésem,hogy recept nélkül melyiket lehet venni amelyik segíthet is. Fiatal korom óta így van.Orvosnál voltam lidocaint ajánlott , nem rosz,de nagyon körülményes a használata. Kérem segítsen egy jó tanácsal.Középkorú vagyok,már az orvost kihagynám, már személyesen. Ezért fordultam önhöz.

        Köszönöm türelmét és várom válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a korai magömlés témában

        Tisztelt Olvasónk!

        Valóban az antidepresszánsok mellékhatásaként megfigyelték az elhúzódó magömlést, ezt szoktuk kihasználni. A gyógyszert pszichiáter szakorvos írhatja fel, ezért javaslom, hogy keressen fel egy szakrendelést.


        Üdvözlettel:

         Dr. Kocsis István


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-06 11:34:10; Megválaszolva: 2011. szeptember 01., 10:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: