• Prosztatafájdalom aktus után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Ur/Nő! Problémám a következő! Nemi aktus vagy maszturbáció után kb. husz percig fájdalmat érzek a prosztatámban, olyasmit mint egy alapos urológiai vizsgálat után. Főleg ha 10-15 nap telik el két aktus között. Hetero vagyok. Nagyon szeretném tudni az okát. Tisztelettel. 54 éves férfi

        WEBBeteg szakértő válasza a prosztatafájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        Panaszainak hátterében előfordulhat prosztatagyulladás. Amennyiben csak ezek a tünetei vannak, inkább az ondóhólyag rendellenessége feltételezhető. Ezek többnyire nem súlyos problémák, de az okozott panaszok miatt kezelést igényelnek. Vizeletvizsgálat és hasi (prosztatát és ondóhólyagot feltérképező) urológiai ultrahangos vizsgálatot javasolnék.

        Üdvözlettel: Dr. Benyó Mátyás


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-29 08:48:06; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 11:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés