• Herefájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        25 éves fiú vagyok és kb. 4 éve varikokélával műtöttek meg, ami a bal herémen képződött. Azóta a szeretkezések után kb. 3-4 órán keresztül fájnak a heréim (viszont, ha sportolok vagy mozgok utánna, nem érzem a fájdalmat). Eddig azt gondoltam, hogy a műtét miatt, ugyanis visszajött a betegség (akkor azt mondták, hogy ez csak szépséghiba, mert a másik herém működése elegendő). Mára már tudatosult bennem, hogy biztosan nem ez miatt van. Szeretném a véleményét kikérni, ugyanis eléggé zavar a dolog.
        Válaszát előre is nagyon köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a herefájdalom témában

        Tisztelt Olvasónk!

        Leírása alapján panasza nem a herevisszérműtét következménye. Szeretkezés során hosszú izgalom után jelentkezhet egy herékbe sugárzó fájdalom. Vőlegénybetegségnek hívjuk, és lényegében izomlázról van szó, ami a herékbe sugárzik. Javaslok rendszeres sportot, hasizom erősítést és a panaszok elmaradnak.

        Üdvözlettel:

        Dr. Kocsis István

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-14 16:24:15; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 07:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés