• Vvt.magas

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T.Dr.Nő/Úr!Szivbetegségem miatt syncumart szedek a vizeletemben állandóan jelen van vvt, most 80-9o volt.Urologiai szempontból semmi bajom eddig nem volt 2xis tükröztek abban maradtunk,hogy a gyógyszertől van.Most megint sok a vvt. és a Káliun is magas a vizeletemben és emelkedett a májenzim szintem.Mit tehetek semmi újat nem mondtak én viszont nem vagyok meggyőzve. L-Thyroxin-syncumar-hartil-loren-myoqinon q.lo. gyógyszereket szedek.Kérem adjon tanácsot mit tegyek.Köszönettel.

        WEBBeteg szakértő válasza a laboreredmény témában

        Tisztelt Olvasónk!

        Én sem tudok más választ: az alvadásgátló használata mellett valóban a vizeletben talált vörösvértestek szinte természetesnek mondhatók. Emellett, ha több laboreltérés van jelen egyszerre, a belgyógyászati kivizsgálás során felmerülhet egy nefrológiai kivizsgálás szükségessége, a vese érintettség kizárására.

        Üdvözlettel:

        Dr. Kocsis István urológus

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-13 08:39:30; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 09:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés