• Fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktor úr/nő! 18 éves fiú vagyok. Körülbelül egy hónapja történt, hogy összejöttem a barátnőmmel. Egy este, az autómban ültünk, romantikázva, amikor heves alhasi fájdalmat éreztem. Ez órákig eltartott. Este merevedési problémák léptek fel, az ejakuláció pedig rendkívül égető fájdalommal járt. Partnerkapcsolatom nem volt még, az urulógus nem talált semmit, csupán felírt egy antibiotikumot 20 napra. 3-4 nap alatt az egész probléma eltűnt. Most, 6 nappal ezelőtt az új barátnőmmel voltam, amikor ez a fájdalom ismét előjött. Heves fájdalom alhasban, főleg a heréim, vezetés közben alig bírom nyomni a pedálokat, úgy fáj. Mintha többszörösére növekedtek volna a herék. Ez egy hétfői napon kezdődött el, és amikor a barátnőmmel vagyok, mindig megfájdul a hasam, és hosszú órákig kínoz. A merevedésem már javulófélben van, de még mindig nem tökéletes. Ejakuláció közben fájdalmat nem érzek, viszont utána előjön az, hogy a heréimben érzek fájdalmat. Partnerkapcsolat itt sem volt még. Egy hónappal ezelőtt volt egy felfázásom, lehet, hogy újra felfáztam. Okozhat a felfázás merevedési zavarokat? Az urulógus megvizsgált, mintát vett a hugycsövemből és a vizeletemből, semmi sem tenyészett ki. A heréimmel is minden rendben. Lehet, hogy csak valami pszichés probléma lehet? Esetleg van valami módszer amivel ezt kiküszöbölhetem, vitaminok vagy egyéb dolgok? Ma ismét találkozom a barátnőmmel, tegnap nem voltunk együtt, akkor nem fájt a hasam. Előre is köszönöm a válaszát, nagyon hálás vagyok a segítségéért! Ádám

        WEBBeteg szakértő válasza a alhasi fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        A heveny húgyhólyag-, prosztata-, mellékhere-gyulladás okozhat átmeneti merevedési zavarokat, azonban a gyógyulással a panaszok megszűnnek. Fiatal életkorban a rendszeres nemi élet kezdetekor gyakran okoznak korai magömlést és merevedési zavarokat a szorongásos problémák, melyek állandó párkapcsolat kialakítása után a legtöbb esetben megszűnnek. A legtöbb segítséget a nyugodt környezet kialakítása, a megfelelő ráhangolódás nyújthat. Panaszok fennállása esetén javasolt ismételt urológiai vizsgálat.

        Üdvözlettel: Dr. B. M.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-01 22:41:51; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 07:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés