• Néha fáj a heregolyóm

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr 21 éves vagyok azt szeretném megkéredezni hogy mitöl fáj a jobb oldali heregolyóm de nem minden nap kb 2 hétbe egyszer de akkor se mindig valamikor annyira fáj hogy nem tudok állni a lábamon de az sem mindig mitöl lehet ez.......köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a herefájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        A heredaganat leggyakrabban a 20-35 és 60. életév körül jelentkezik,. A legfontosabb ennek a betegségnek kizárása, mely urológus szakorvosi feladat. Panaszainak hátterében állhat mellékhere-gyulladás is. Mindenképpen javasolt minél hamarabb urológus felkeresése.

        Üdvözlettel: Dr. Benyó Mátyás


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-01 22:31:23; Megválaszolva: 2011. augusztus 22., 12:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés