• Hólyaghurut

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor! A ma kézhez kapott laboratóriumi lelet szerint a vizelet üledék Fvs 29 látótér Vvt11 látótér laphámsejt 23 látótér. Szeretném megtudni további lépések szükségesek-e? és mire utalnak a magas értékek. Okozhatja-e a több hónapos alhasi fájdalmaimat.Annak ellenére hogy nem ez az első laborvizsgálatom a hasi fájdalmaim miatt, de iyen értéket most mutattak ki elöször. Válaszát elöre is köszönöm:szabó józsefné

        WEBBeteg szakértő válasza a alhasi fájdalom témában

        Tisztelt Olvasónk!


            A lelet önmagában a több hónapos alhasi fájdalmakat nem magyarázza. Kérdés, hogy spontán vizeletből, vagy sterilen katéterrel vett mintából néztek üledéket. Ennek az a jelentősége, hogy ha nem sterilen, katéterrel veszik le a vizeletet, az odamaszatolódó hüvelyváladék teljesen fals eredményt adhat. Javaslom, keressen fel egy urológiai szakrendelést, ahol katéteres vizeletvizsgálatot és hólyag ultrahang vizsgálatot végeznek és ha kell tovább küldik nőgyógyászhoz.


        Üdvözlettel:

         Dr. Kocsis István urológus

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-12-20 19:24:30; Megválaszolva: 2011. augusztus 22., 09:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés