• Fitymaszűkület.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Nő!! Nem gyűlik semmielyen váladék csak ha merevedésem van akkor nemtudom felhúzni rendesen csak kb. félig!Azért szerettem volna megkérdezni mert még nem volt szexuális életem és nem szeretnék ott leégni!

        WEBBeteg szakértő válasza a fittymaszűkület témában

        Kedves Kérdező!

        Ennek a problémának az oka lehet egyrészt a rövid fék, ami alul lehorgonyozza a fitymát, a másik a valódi fitymaszűkület. Urológushoz mindenképpen menjen el, aki a vizsgálata után meg tudja mondani, hogy Önnél ezek közül melyik eset áll fenn, és  milyen kisműtétre van szüksége, hogy rendeződjön a problémája.

        Dr Kocsis István urológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-05-16 14:29:51; Megválaszolva: 2011. július 28., 16:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés