• Fitymaszűkület??

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Nő/Úr! Én arra lennék kiváncsi hogy:amikor nyugalmi állapotban van a hímvesszőm akkor simán fel tudom húzni a fitymám!Ha viszont merevedésem van akkor nem annyira.Azt szeretném megtudni hogy ez most fitymaszűkület vagy nem és hogy hogyan lehet kiküszöbölni hogy jó legyen majd a szexben mert gondolom így fájdalmas lenne! Egy 16 éves srác!

        WEBBeteg szakértő válasza a fitymaszűkület, fitymafék témában

        Tisztelt Olvasónk!

        Két oka lehet az Ön által tapasztaltaknak. Lehet valóban egy szűkebb gyűrű a fitymán, de lehet rövid alul a fitymát lehorgonyzó fék. Mindkettő kis urológiai műtéttel korrigálható. Javaslom, hogy bátran mutassa meg egy urológusnak.


        Üdvözlettel:


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-12-10 16:23:11; Megválaszolva: 2011. augusztus 19., 11:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés