Prosztata

ismételten kérném konkrét véleményüket. Tünetem az, hogy sűrűn és hirtelen kell vizelnem, 2...3 óránként feltétlenül. A PSA 1, 37 fpsa0, 25 Ultrahang szerint nem nagyobb, az orvos tapintása szerint nagyobb. kb. 4 hónapja szedek Cardulaxl-t és prosteridet. Semmi javulást nem érzékelek. Ez természetes, vagy keressek másik orvost? köszönettel András

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza prosztata témában

Tisztelt Olvasónk!

A mért PSA érték nomál tartományban van. Az urológus által írt gyógyszerkombináció a jelenleg ismert leghatásosabb. A proszatata mérete igazából nem mérvadó, (mindenkinek nagyobb, teljesen személyre szabott mértékben) mivel az elakadás, vagy a panasz inkább a prosztata alakjától függ. Kérdés, hogy van-e bőven jó mennyiségű vizelete, mert akkor csak arról van szó, hogy nagyobb mennyiségben kiválasztott vizelet miatt gyakrabban megtelik a hólyag, ami nem urológiai panasz. Javaslom, hogy a gyógyszeres kezelést egészítse ki gyógyteával: kisvirágú füzike. Javasolt a gyógyszeres kezelés folytatása ugyannál az urológusnál.

Üdvözlettel: Dr Kocsis István urológus

Kérdés: 2008. november 17., 10:25; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 07:33
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Extra magas PSA
Enyhe mellékhere gyulladás?
Vizelési probléma?
Prosztata nagyobbodás
Húzó érzés majd élesen szúró...