• Vesebetegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszttelt Doktor Nő/Úr. A veséimnél gyenge szúrásokat(zsibbadáshoz hasonló) tüneteket érzek,de ezek nem fájnak csak elég furcsa érzés. Legtöbbször akkor szoktam ilyen szúrásokat érezni,ha leülök,vagy ha lehajlok.Ezt kb.egy hete van és szerintem azért mert testnevelés órán kinn a hidegben futtunk gyenge öltözékben,és megfázott a vesém.Mert már másnap náthás voltam,utánna való nap pedig ez a szúró érzés jelent meg.Ön szerint mi a probléma?Kérdésem hogy ez kb. mikorra fog elmúlni,mit tegyek ellene,súlyos-e?

        WEBBeteg szakértő válasza a Derékfájás témában

        Tisztelt Olvasónk!

        Igen gyakorta fordulnak hozzánk ilyen panaszokkal abban a hitben, hogy a veséjükkel van probléma. Az esetek igen nagy részében kiderül, hogy a gerinc melletti izmok fájdalmáról van szó. Amennyiben húgyúti gyulladás, vesemedence gyulladás lenne, az gyakori vizelési ingerekkel, csípős, véres vizelettel, magas lázzal járna. Javaslom, keressen fel egy urológiai szakrendelést, ahol vizeletvizsgálattal is alátámasztják az itt leírtakat.


        Üdvözlettel:


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-11-21 13:50:40; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 14:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: