• Ondó vezetékem kiöblösödött, kemény

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr Úr/Nő! A kérdésem az lenne, hogy az ondó vezetékem a bal oldalon kiöblösödött ill. kemény de ez a keménység estére megszűnik. Ez már lassan 2 éve, hogy így van mivel nem is fájt és nem is lett nagyobb nem törődtem vele de felkeltette a figyelmemet ez az oldal, és gondoltam választ kaphatnék erre a kérdésemre előre is köszönöm tisztelettel Tamás!

        WEBBeteg szakértő válasza a mellékhereciszta témában

        Tisztelt Olvasónk!

        Az Ön által leírt elváltozás oka több minden lehet, legvalószínűbb az úgynevezett mellékhereciszta, ami a mellékherén, vagy az ondóvezeték kezdeti szakaszán lévő kis folyadékkal telt képlet. Azt, hogy valójában mi az elváltozás, fizikális illetve ultrahang vizsgálat döntheti el, tehát javaslom, hogy keressen fel egy urológiai szakrendelést.

        Üdvözlettel:

         Dr. Kocsis István urológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-08-22 09:42:23; Megválaszolva: 2011. augusztus 04., 11:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés