Balanoposthitis

Tisztelt Doktor Úr! Tavaly szeptemberben csúnya balanoposthitisem volt, ami nem köthető semmihez, nemi életem sem volt még. Duzzadt fityma, vörös, repedt, heves viszketés, váladékozás, hugycsőből is, kellemetlen érzés vizelés közben, makk szintén vörös, fájdalmas. Ez az állapot megszűnt de még a mai napig nem teljes a gyógyulás. Számtalan vizsgálaton voltam: -hiv szifilisz szerológia negatív -hugycső kenet gombára-baktériumra negatív -vizelet, ondótenyésztés negatív -vizeletvizsgálatok, rendben -vese, hólyag, prosztata rendben, fitymaszűkület nincs -góckutatás: fül-orr-gégészet rendben, fogászat-panorámaröntgen rendben -epicutan teszt (itt lett pozitivitás de nincs hatással a problémára, egy bőrgyógyászati problémám miatt lett elvégezve ami már megszűnt) -teljes vérkép, rendben, cukor is Több urológiai és bőrgyógyászati szakrendelésen jártam, számtalan kenőcs próbára lett téve (Pimafucort, Batrafen, Bactroban, Ftorocort, Elocom, Locoid, Canesten, Betadin, Bepanthen, szaliciles krém, ápoló krémek, stb.. szedtem Doxyciclint, Brexint, Zadexet.) Jelen panaszaim is igen változatosak, néha kis időre megduzzad a fityma, maguktól múló piros foltok a fityma belső részen és a makkon, viszketés, van hogy száraz és repedezett, van hogy teljesen normálisan néz ki, néha enyhe fájdalom a péniszben, van mikor tömöttebb tapintású van hogy puhább, időnként a vizelés vége kellemetlen, enyhe csípő érzés, ejakuláció után vörös hugycsőnyílás…stb. Elképzelhető hogy valamit kihagytam, nehéz besűríteni ennyi hónap történéseit. Ezt még tetőzi hogy pszichésen is megvisel ez az egész, mély depresszióban vagyok. Egy szó mint száz, minden vizsgálati eredményem rendben van, mégsem tudok megszabadulni ettől, és a kiváltó ok is ismeretlen. Ez eléggé megviseli a mindennapjaimat is. Ebben kérném segítségét, hogy hogyan tovább, hogy lehetne végleg megszabadulni ettől a kellemetlenségtől, milyen lehetőségek vannak erre, ha van még egyáltalán amit nem próbáltunk? Segítséget előre is tisztelettel köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza pénisz témában

Kamillás kezelés időnként Betadin ecsetelő használata javasolt.

Kérdés: 2021. július 17., 21:28; Megválaszolva: 2021. július 22., 15:02
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Merevedési zavar, érzéketlen...
NEMI PROBLÈMA
Tisztelt Webbeteg! A problémám a péniszemmel van ugyanis a makk tövénél jobb és bal oldalt (nem a fitymafék) elkezdett egyre jobban "szakadni" ami...
Pénisz dagadása
Üdv: dr ùr azzal a kérésel fordulnénk önhöz hogy kb 1 hónapja be dagad a mak allati rész kb 2cm er olyan volna mint ha egy csomo volna szedek minden...
Pénisznyújtó
Üdvözlöm. Egy olyan kérdést szeretnék feltenni, amivel kapcsolatban elég megoszló a vélemény, és konkrét választ nem találtam rá sehol....
Nemi betegség?
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Az következő problémával fordulnék Önhöz: a péniszemen maszturbáció után általában piros foltok jelennek meg...