Fertőzésveszély

Tisztelt Doktor úr! Hamarosan húgycső szűkület vizsgálatra kell mennem. 5 éve már voltam ilyen vizsgálaton és utána meg is műtöttek. Kérdésem hogy ez a beavatkozás figyelembe véve a jelenlegi vírusveszélyes helyzetet jelent-e plusz kockázatot a korábbi ugyanilyen vizsgálathoz képest? Tisztelettel: szorongó

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza húgycső témában

Nem jelent plusz kockázatot a vírushelyzet.

Kérdés: 2020. augusztus 23., 21:57; Megválaszolva: 2020. augusztus 24., 18:48
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Véres váladék a vizeletben?
Heresorvadással Covid oltás
Dudor herezacskón
Mitől lehet?
Hímvessző, gyulladt nyirok ér?