gyógyszeres kezelés

Tisztelt Doktor Úr. Kezdődő fitymatúltengésem van kb 2-3 hónapja. Nyugalmi állapotban tudom hátra és vissza is húzni. Kérdésem lenne, hogy kenőccsel esetleg gyógyszerrel és ha igen akkor milyennel lehet kezelni.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza a Penis témában

Amennyiben a panaszokat gyulladás okozza, akkor betadin kenőcs segíthet a panaszokon. Amennyiben viszont hegesedés okozza a panaszt, akkor kenőcs vagy gyógyszeres kezelés nem segít, ilyenkor műtéti megoldás javasolt.

Kérdés: 2020. július 25., 21:12; Megválaszolva: 2020. július 25., 22:34
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Holyag fajdalma
Muszáj ez a beavatkozás ?
Megszakított közösülés
Vizelési probléma?
Mi az ami tudna segíteni?