• Rejtély

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt szakértő!Hasi ultrahangon a hólyagom belső falán 24x9mmes,exofit,hypoechogén képletet látott az orvos amit a hólyagtükrözés nem igazolt.Gáttáji és alhasi húzó-feszítő fájdalmam van ami néha a végbélbe is kisugárzik .Vesekövem nincs,a nőgyógyász belső vizsgálatot nem végzett mivel virgo vagyok.Mi lehet ez?A fájdalmam 3 hónapja fenn áll nem tudják az okát.Köszönettel:Ditty

        Dr. Papos István válasza a fájdalom témában

        Az ultrahangon leírt elváltozás, melyet a hólyagtükrözés nem igazolt, nagy valószínűséggel csak a nem kellően telt hólyag okozta műtermék. Ez biztos nem okozza a panaszait. Javasolt ismételt nőgyógyászati vizsgálat.


        Kérdés: 2020. július 01., 13:19; Megválaszolva: 2020. július 04., 16:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.