• Urotrin

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Köszönöm aválaszát az urotrinnal kapcsolatban. Tudna-e ajánlani olyan legàlisan kapható terméket ami hasonló problémákra hatásos. Voltam urologusnál szűrésen is kornak megfelelő nagyobbodàst diagnosztizáltak.prosolin tablettát írtak fel amit szedek . Mellette szeretnék valamilyen legális szert ami hatásos a potenciálja . Köszönettel Dezső

        Dr. Papos István válasza a BPH témában

        A prosztata megnagyobbodás okozta vizelési panaszokra a Prosolin önmagában is megfelelő kezelés! Emellé felesleges bármilyen gyógynövény kèszítmény.


        Kérdés: 2020. április 20., 09:10; Megválaszolva: 2020. április 20., 19:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor úr! Hétfőn lesz 7 hete, hogy szűltem, első szülésem és terhességem volt. 18 óra vajúdás után szűltem természetes úton, nehéz szülés volt több varrással. 5 hétig tudtam szoptatni tápszerrel kiegészítve mert nagyon...