• Feszülű enyhe fájdalomérzet a here bal oldalán

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! 3 napja tapasztalok ilyen feszülő diszkomfort szerű enyhe fájdalom érzetet a herém bal oldalán. A pontos helyét sajnos nem tudom beazonosítani. Korábban már voltam orvosnál, mert egy gombás fertőzés miatt begyulladt a makkom és a fitymám amire gombaölő szteroid kenőcsöket használtam. Legutóbbi orvosi vizsgálatom februárban volt, húgycsőből vett kenetből nemi betegséget nem találtak, a vizeletem és a vérképem is tünetmentes lett. Urológián mikor legutóbb voltam nem találtak semmi rendelleneset. A herémen elváltozást nem tapasztalok, nem vörös és gyulladásos tünetet se látok rajta. Viszont néha kicsit azt tapasztalom, hogy mintha megnagyobbodna, aztán visszaáll normális méretre. Lázam és hidegrázásom sincs. A vizelet ürítése sem jár fájdalommal. Viszont sokat ülök, mert ülőmunkát végzek és lehet rá is stresszelek, így nem tudom, hogy lehet e emiatt? Mert kicsit megvisel ez a dolog. Ön mit javasol? Ha nem múlik el 1-2 hét múlva érdemes e elmenni újból urológiára? Üdv: Alex

        Dr. Papos István válasza a here témában

        A panaszok tartós fennállása esetén mindenképpen javaslom az ismételt urológiai vizsgálatot. A panaszai nagy valószínűséggel herevisszér tágulatra utalnak.


        Kérdés: 2020. április 13., 22:22; Megválaszolva: 2020. április 15., 16:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.