• bedagadt fityma,

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! A problémám a következő:4 napja heves szexualás aktust létesítettem a párommal, másnap a péniszem tövében enyhe lüktető fájdalomra lettem figyelmes, ezt követő nap a fitymám is bevolt dagadva, és érzékeny is.Interneten alapján kitapogattam ,ha jól érzem akkor valamelyik háti véna érzékeny. tegnap csináltam kamillás borogatást, de nem javult. páromnak nincsen semmilyen betegsége, nemrég volt kivizsgáláson. köszönöm válaszát.

        Dr. Papos István válasza a Penis témában

        Kapcsoljon pár napig ”kímélő üzemmódba”! A kamillázás és a pihenés néhány nap múlva megoldja a panaszokat!


        Kérdés: 2020. április 02., 10:49; Megválaszolva: 2020. április 02., 11:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! Február elején bekerültem a sürgősségire, 4mm-es vesekővel. Azóta a röntgen szerint a kő távozott,de azóta is folyamatos tompa fájdalmat érzek hol az alhasban, hol a derekamban. Leginkább mozgáskor érzem. A vizelet nem...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Rákgyógyítás
        Így vesz részt a mesterséges intelligencia a kezelésben.
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció