• Húgycső égő érzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Szexuális kapcsolatom volt egy idegen nővel. Az aktus után másfél nappal enyhe csípő égő érzés jelent meg a húgycső végén ami állandó volt. Elmentem urológushoz aki antibiotikumot írt fel öt napra. Akkor a csípő érzés elmúlt és egy hét múlva hallójárat gyulladásom lett amit szintén öt napos antibiotikum szedés követett ! A gyulladás elmúlt de innentől kezdve már három hónapja fülbúgásom van! Most elmúlt a fülbúgásom de visszajött a húgycső égő érzése! Ön szerint összefüggés lehet a két dolog között? A húgycsőből a baktérium rámehetett a fülemre? Köszönöm válaszát!

        Dr. Papos István válasza a Húgycső témában

        Nincs összefüggés a két dolog között!


        Kérdés: 2020. január 29., 19:37; Megválaszolva: 2020. január 30., 05:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! Közel 10 éve szenvedek a rejtélyes Proctalgia fugax nevű betegségtől, ezt a diagnózist a tünetek alapján állapítottam meg. Miszerint kb. havonta-kéthavonta éjjel szúró fájdalmas érzésre ébredek a végbélnyílástól...
        Tisztelt Doktor Úr! Folyamatos vizelési ingerre Monural port, hatástalanság miatt utána Ciprinolt kaptam. Ez sem segített. Urológushoz mentem. Aznap reggeli HATODIK vizeletből készült tenyésztés. Suprexet írt fel. Az eredmény 4 nap múlva...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.