• Spermaszám

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm. Sperma eredmény 0,8 ml, 12,8 millió, teljes motilitás 72%, progresszív motilitás 50% non progresszív 22% immotilis 28%. Ez milyen eredménynek számít? Mivel javítható? Érdemes inszeminációval próbálkozni, vagy csak lombik jöhet szóba. Válaszát köszönöm.

        Dr. Papos István válasza a Spermakép témában

        A progresszív motilitás kissé alacsony, egyebekben eltérés nem látható a sperma képben. Három havi Profertil vagy FER14 szedésével a spermakép javítható, természetesen ezt követően sperma kép kontroll javasolt


        Kérdés: 2019. november 06., 12:06; Megválaszolva: 2019. november 07., 11:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: