• Pénisz en szemölcsre hasonlító kinövések.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot. Péniszem bőrén szemölcsre hasonlító kinövések jelentek meg , fogalmam sincs mi lehet az. Az interneten keresgéltem utána és a HPV fertőzésre gyanakszom, csak hogy a Condyloma fajta kiütések bőr színűek , de nekem fehér színűek . Kérném a segítségét hogy esetleg mivel tudnám eltávolítani. Képet csatolom .

        Dr. Papos István válasza a Penis témában

        Mindenképpen forduljon urológushoz, házi módszerekkel a szemölcs nem eltávolítható.


        Kérdés: 2019. október 27., 08:56; Megválaszolva: 2019. október 28., 09:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: