• Herevisszer

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr , Nő! Jobb herem visszeres ma néztem meg jobban a bal oldali is kezd visszeres lenni nem zavar néha húzódik a jobb oldalon . SOKAT súlyozok illetve eléggé lógtak mindig a heréim. Lehet e közé a lágyéksérv műtétnek hozza ami jobb oldalon volt és néha húzódik ? Iletve nagy problémaproblémára utalhat e ha mindkettő visszeres? Köszönettel robert

        Dr. Papos István válasza a Here témában

        Azt kellene tisztàzni, hogy a herezacskó bőrén làtható a visszér vagy a herekocsányban tapintható. Az előbbi kezelêst nem igényel, az utóbbi bizonyos esetekben műtéti ellátást igényel.


        Kérdés: 2019. augusztus 20., 21:21; Megválaszolva: 2019. augusztus 26., 19:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: