• Rossz szagú váladék

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Fiatalkorom óta, többször jártam már több urológusnál, húgycsőgyulladás miatt. A kezeléseknek köszönhetően mára már csak enyhe tüneteket tapasztalok, de nem tudok mégsem teljesen rendbe jönni. Időnként enyhe húgycsőviszketést, éjszakai vizelési ingert, ill. napi szinten rossz szagú húgycsőváladék ürülést tapasztalok. Pár évvel ezelőtt, magánrendelésen vett húgycsőváladék tenyésztése E.coli baktériumot mutatott ki, a vizelettenyésztés negatív lett. Ciprinol kezelés hatására a kontroll negatív lett, de jelentős változást mégsem éreztem a tünetekben. Idén, a Semmelweis Urológiai Klinikán kértem újabb húgycsőkenet vételt, amely Streptococcus agalactiae –t mutott ki.A doktor úr szerint ez valószínűleg csak a mintavételezés közben kerülhetett be. Sumetrolim szedését javasolta, de ennek hatására sem érzek semmilyen javulást. Arra a problémámra, hogy rendszeresen rossz szagú váladék távozását tapasztalom, csak legyintett, pedig számomra ez nagyon kínos, ami miatt nem merek szexuális ill. intim kapcsolatot létesíteni. Válaszát szeretném kérni, hogy mit tudnék még tenni a fentiek után, a rossz szagú váladék ellen. Vagy ez esetleg a koromnál fogva egy természetes jelenségnek tekintendő? Köszönettel

        Dr. Papos István válasza a Húgycső témában

        Azt kell tisztázni, hogy a húgycsőváladékozás mikor jelentkezik, illetve, hogy a húgycsőváladék tenyésztése valóban negatív-e. Ismételt tenyésztés elvégzését javaslom!


        Kérdés: 2019. augusztus 20., 15:47; Megválaszolva: 2019. augusztus 26., 19:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Vesekő meghatározás miatt ct-n jártam, az orvosom viszont csak egy hónap múlva fogad. A leletben az szerepel 1400hu denzitású kő. Szeretném tudni, ez melyik fajta vesekő tulajdonképpen? Köszönöm
        Tisztelt Doktor Ur! Fel eve kezdodtek panaszaim, gyakori vizelesi ingerrel, mely idonkent surgeto is volt. Volt uh, vizelet labor, egyszer tenyesztes is, minden negativ. Holyagtukrozes is tortent, aminek enyhe trigonitis az eredmenye, da az urologus szerint...
        A panaszom a következő: egy ideje romló potencia és ezzel párhuzamosan vizelési panaszaim vannak.Egy urológiai vizsgálat kimutatta a húgycsőszűkületemet, melyet megműtöttek.Vizelési görbém nem lett jobb...+ a laborleleteim februárban 13,...
        Tegnap este a párommal szeretkeztünk majd elszakadt a fitymafékem. Ami nagyon éles fájdalommal járt. Majd vérezni kezdet ez kb. 5 percig tartott. A szakadás hossza kb. 1-1,5cm. A szakadás azóta nem vérzik csak érzékeny. Mi ilyenkor a teendő,...
        Tisztelt Doktor úr! A kérdésem a férfi nemi szervvel kapcsolatos. Azt tapasztaltam, hogy merev állapotban alig, szinte nem is tudom hátrahúzni a fitymát. Lankadt/ernyedt állapotban teljesen hátra lehet húzni, tisztítani tudom. Arra gyanakszom,...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció