• Menstruációt megelőző vizelési inger és csípő vizelés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr / Doktor nő! 28 éves vagyok és az elmúlt hónapban a menstruációmat megelőző néhány napban sűrű vizelési ingeret és csípő vizelest tapasztaltam. A tünetek elmúltak a cikluson után és nem jelentkeztek csak most a következő ciklusom előtti néhány napban. Eleinte csak a sűrű vizelési ingert tapasztaltam de az elmúlt két hónapban már csípő vizelest is . Mi lehet ennek az oka ?( 2 éve van párom ) . Van okom az aggodalomra ? Előre is köszönöm a válaszukat . Üdvözlettel

        Dr. Árki Ildikó válasza a vizelet témában

        Tisztelt Kérdező! A leírt tünetek alapján hólyaghurut valószínűsíthető. Keresse fel háziorvosát (vagy urológust) a pontos diagnózis és kezelés érdekében. Vizeletvizsgálat, vizelettenyésztés szükséges, majd a vizsgálatok eredményei alapján lehet a kezelést meghatározni. (nőgyógyászati vizsgálatra is szükség lehet) Mielőbbi panasz mentességet kívánok.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2019. augusztus 19., 16:48; Megválaszolva: 2019. augusztus 20., 17:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: