• Fitymán található fehér megkeményedett rész

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr! Pár hónappal ezelőtt észleltem először, hogy a péniszemen, egészen pontosan a makktól balra és lejjebb, a fitymámon található egy kb. 1-1.5 cm-es fehér színű, megkeményedett rész. Egészen a mai napig semmilyen panaszom nem volt miatta, nem is viszket, nem szúr, tényleg semmi, csak most már idegesít hogy ott van, és még nem tűnt el. Mi lehet ennek az oka, illetve esetleg valamilyen kenőccsel eltávolítható lenne ez a rész, vagy mindenképpen forduljak orvoshoz? Válazát előre is köszönöm.

        Dr. Papos István válasza a Penis témában

        Az elmondottak alapján nehéz megmondani, hogy pontosan milyen elváltozásról van szó, illetve hogy ezt mi okozza. Javaslom, hogy mindenképpen forduljon urológiai szakrendeléshez.


        Kérdés: 2019. augusztus 06., 18:32; Megválaszolva: 2019. augusztus 08., 23:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: