• Kezdődő sérv

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktorúr, Egy hete a bal herémnél elkezdett fájni valami így elmentem egy ulltrahnagra magánrendelésre majd kórházba is. Mind a két helyen ugyan azt mondták: kezdődő sérvem van a bal lágyék részen, a heréim rendben vannak és a többi szervem is (Hasi ultrahangot is készítettek). Azt mondták, hogy sajnos mivel nem tapintható, csak feszítésre látszik a gépen így nem tudnak vele semmit tenni. Ha nem múlik a fájdalom 3 hét múlva menjek vissza. Állva nem fáj, ülve és fekve néhány pozícióban kellemetlen érzés de már nem a herémnél érzem hanem feljebb. Idáig nem rosszabbodott semmilyen tünet, sőt mintha csökkenne a fájdalom. A vizsgálat óta nem emelek és nem erőltetem magam, inkább álok amikor csak tudok. Urológushoz foglaltam időpontot, 2 hét múlva mivel most elutazom 10 napra külföldre. Érdeklődnék, hogy tudok-e valami tenni a javulás érdekében vagy mire figyeljek oda, hogy ne rosszabbodjon a helyzet. Továbbá a szex teljesen kizárt ilyen esetben vagy lehetséges? U.i. Mielőtt kijött volna ez az egész egy nagy biciklitúrán voltam ahol 20-30 kilométereket tekertünk és előtte volt egy hörgőgyulladásom. Köszönöm válaszát előre is !

        Dr. Papos István válasza a hernia témában

        Fizikai kímélet javasolt. A szex nem kizárt, lehetséges.


        Kérdés: 2019. május 22., 15:23; Megválaszolva: 2019. május 22., 18:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: