• Urológiai

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Webbeteg. Olyan problémám lenne hogy sikerült fel fáznom. Ennyi idősen el követtem azt a hibát hogy jéghideg köré ültem. Egy rövid időre rá el kezdett fájni a derekam a fenekem valamint a herém. A járás is kellemetlen volt. Voltam házi orvosnál adott gyógyszert kétszer egymás utan. Mindegyik 5 napos kúra volt. Javult az állapotom de még érzékeny mindig ha a nadrág úgy ér hozzá vagy úgy ülök. A fenekem és a derekam még kicsit fáj. Egyéb más problémát nem vettem észre. Rendesen tudom üríteni a vízeletem erekcióm is normális. Most kezdtem egy új munkahelyen és nem akarok orvoshoz menni már ha csak nem leszek kénytelen. Ebben kérném szíves segítségét. Köszönöm

        Dr. Papos István válasza a prostatitis témában

        Mindenképpen forduljon urológushoz, hiszen a panaszok hátterében prosztatagyulladás is állhat. Ennek megfelelő kezelése szükséges a későbbi kellemetlenségek elkerülése céljából.


        Kérdés: 2019. március 05., 11:59; Megválaszolva: 2019. március 09., 18:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: