• Vese betegseg?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        TISZTELT WEBBETEG! Akovetkező a panaszom, a vizeletem nagyon büdös és sötét sárga már több hónapja, az ondom mint a mellekelt kepeken is latszik majd csomós és egybe van álva már nem olyan mint volt. Vervetelen négy csillag hazi orvos nem foglalkozik velem iszonyatosan faradt vagyok, szedulok, nehezen birom a megeroltetest emelett gyomor tajekan is fajdalmaim vannak, lüktet es szúr is gyakran, izületeim ugyanígy eszméletlenűl fájnak több hónapja. Lehet e vesebetegség ? ( A vesém nem fáj.) Hugysav 442 , Direkt Bilirubin 3.5, Vas 33.1 , Koleszterin 6.1

        Dr. Papos István válasza a vizelet témában

        Nem valószínű vesebetegség, a panaszokat húgyúti fertőzés okozhatja. Mindenképpen jelentkezzen vizsgálatra urológiai szakrendelésen.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. március 04., 03:14; Megválaszolva: 2019. március 09., 18:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: