• Felfázás vagy vesegyulladás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        24 éves lány vagyok, kb 1 hete kezdődtek a panaszaim, pisilésnél szúró égő érzést éreztem, pár nap alatt magától elmúlt. Mellette sokat görcsölt a hasam, főleg pisilés közben. Rá pár napra már az egyik vesém is nagyon fájt. Egy olyan napom volt, hogy véreset pisiltem. Elmentem orvoshoz, aztmondta felfázás, de nem küldött semmilyen vizsgálatra, irt fel antibiotikumot Ciprofloxacin 500mg. Tegnap kezdtem el szedni, lázam nincs, a pisilés már annyira nem fáj, viszont a vesém még mindig nagyon, illetve hányingerem van. Ön szerint is csak a felfázástól fáj a vesém és az antibiotikumtol jobb lesz az is vagy javasol - e esetleg valami mást? Kell e félnem a vesegyulladádtól?

        Dr. Papos István válasza a Cystitis témában

        Javasolt vizelettenyésztés és vese ultrahangvizsgálat elvégzése.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. február 07., 10:23; Megválaszolva: 2019. február 12., 13:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: