• pénisz makk

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktorúr, Kb 10 éve vagyok körülmetélve. Személy szerint azóta látom rajta lentebb leírt tüneteket. Több urológus szakembert kerestem már fel itt az idők folyamán, a makk felszínén lévő elszíneződés miatt. Legalábbis én látom rajta. De bármelyik orvoshoz mentem, mindegyik azt mondja nincs neki semmi baja, nagyon sok embernek nem egyszínű a felszíne. Az érdekessége az, hogy nyugalmi állapotban minimálisan látom az elszíneződést, viszont merevedés után, vagy önkielégtéskor vagy szexuális együttlét után amikor az erekció elmúlik akkor látszódnak a pirosas foltok a makk felszínén. Erre azt a választ kaptam, hogy a vérbőség miatt olyan. Kértem már ultrahangos vizsgálatot is de nem láttak rajta semmit. Ritkán érzek a makk végén bizsergő érzést. Legfőképpen a ráktól tart az ember, bár nem tudom, hogy annak mennyivel lenne szembetűnőbb elváltozása, főleg hogy 10 éve volt már a körülmetélés. Mellékeltem egy képet a doktorúrnak, hogy mi az Ön véleménye.? Mi lehet az oka a fent leírtaknak.? Vagy milyen vizsgálatra menjek el amiből megmondják a problémát. Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Papos István válasza a Penis témában

        Osztom a többi kolléga véleményét, nem gondolom kezelendő elváltozásnak, valóban a vérbőség okozhatja, hogy az elszíneződés erekció esetén intenzívebb. Az biztos, hogy nem rákról van szó

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. február 05., 17:18; Megválaszolva: 2019. február 05., 21:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: