• Elváltozás a makkon

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Papos István! 20 éves vagyok. Azzal a problémával fordulok önhöz hogy több mint 1 éve a makkon lévő húgycső nyílás bal oldali peremén fedeztem fel ezt a dudort! Ami jellemző a dudorra: Nem ég, nem fáj, nem viszket, nem váladékozik, ha összenyomom akkor puha. Ha a pénisz nincs izgalmi állapotban ez a dudor épp hogy észrevehető illetve színben sem igazán tér el. Izgalmi állapot esetén a dudor jelentősen észrevehető kitüremkedik illetve a színe is sötétebb lesz gondolom a péniszbe áramló vér miatt. Nagyon érdekelne és kíváncsi vagyok hogy mi lehet ez és milyen módszerrel lehetne eltávolítani? Esetleg valamilyen kenőccsel? Későbbiekben okozhat valamilyen problémát? Mi által jöhetett ez elő? Természetesen a képet csatoltam (izgalmi állapotban lett készítve a kép, erős izgalmi állapot esetén ennél egy picivel szokott nagyobb lenni). Még annyit hozzáfűznék hogy herevisszértágulatom van ha ez esetleg számít valamit. Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszát.Nagyon remélem sikerül minden kérdésemre választ adnia doktor úrnak. Kellemes ünnepeket és szívből kívánok sikerekben gazdag újévet önnek.

        Dr. Papos István válasza a penis témában

        Valószínűleg egy kis ér tágulata okozhatja az eltérést. Meg lehet próbálni a Venouton gél használatát. Ez sem most, sem későbbieben nem okoz problémát, pusztán kozmetikailag lehet zavaró.


        Kérdés: 2018. december 25., 23:38; Megválaszolva: 2018. december 27., 10:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó napot Kívánok! A párom problémája az,hogy az aktus közben lelankad a pénisze. CLL betegsége van már 10 éve de ez a probléma kb.2 éve jelentkezett és egyre rosszabb mert már van hogy csak hetente egyszer próbálkozunk bár én nagyon...
        Tisztelt Doktor Úr! Vizelet laboreredmenyeim miatt vettem felÖnnel a kapcsolatot. Hyalin cylinder ertek: 0,3 db Szemcsés cylinder érték: 0.3 db Baktérium 98 Illetve a vérben a GFR érték 115,64 Ezek az értékek milyen betegségre...
        Jó napot! Még december elején fordultam orvoshoz olyan problémával hogy szúró érzés van a bal herémben enyhe ágyék fájdalom, kissé olyan csomósnak éreztem a here „hátsó” részét. A szúró érzés nem volt állandó napjában olyan...