• Lelet értelmezés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! A kérdésem az lenne, hogy a mellékelt lelet alapján szükséges-e gyógyszeres kezelés, vagy egyéb terápia a javulásom érdekében? A laborvizsgálatra merevedési problémák és hangulati zavarok miatt került sor. Köszönettel!

        Dr. Papos István válasza a ED témában

        A hormoneredményekben nem látok számottevő eltérést. Merevedési panaszai miatt urológiai vizsgálatra jelentkezzen.


        Kérdés: 2018. december 18., 20:49; Megválaszolva: 2018. december 19., 22:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: