• vizelet, vér eredmény

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úR! Vizelet eredmény értékelését szeretném kérni Öntől és tanácsot. Fajsúly: 1.016 ph: 6 fehérvérsejt:75 nitrit, fehérje, keton, bilirubin, hemoglobin: NEGATÍV üledék fvs: 15 üledék laphám: 1 urothel-laphámsejt: < 1 üledék baktériumok: kevés Vér: Vvt süllyedés: 23 Neutrophil szám: normális Neutrophil %: 45.40 Lymphocyta szám: normális Lymphocyta %: 43.20 Eosinophil szám: normális Eosinophil %: 4.30 Gamma GT: 47 Szérum húgysav: 403 Szérum glukóz: 7 Koleszterin: 6.2 HDL Kol: 1.70 LDL Kol /kalk/: 4.0 Trigliceridek: 1.16 C-reaktiv protein: 8.7 49 éves leszek de sajnos 85 kg, 164 cm. Az utóbbi időben észre vettem, hogy ha mennem kell pisilni és ha nem megyek el 10-15 percen belül akkor becsöpög.Három gyereket szültem, hogy tudok ezen javítani és az eredmények mit tükröznek. Köszönettel: Tünde

        Dr. Papos István válasza a vizelet témában

        A vizeletüledék nagy valószínűséggel húgyúti fertőzést valószínűsít. Urológiai rendelésen jelentkezzen a megfelelő kezelés érdekében.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. december 17., 14:04; Megválaszolva: 2018. december 17., 20:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: