• Hormon gondok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Cím! 12-éve volt egy radikális prosztata műtétem (rák) öt év után romlott a PSA. eredményem, így hormon kezelést kaptam negyedévenként 17 db. Diphereline S.R.11, 25. Az utolsót 2016 március24.én. Sajnos azóta sem múlt el a kellemetlen mellékhatás. Hőhullám, péniszfájás, fonák érzés főleg a lábbakban. Kérdésem hogyan tudnám enyhíteni, megszüntetni.? Köszönöm megtisztelő válaszát. Tisztelettel Ferenc

        Dr. Papos István válasza a prosztata témában

        Sajnos ezek a tünetek, a hormonkezelés velejárói. Konzultáljon kezelőorvosával, hogy esetleges gyógyszerváltás lehetséges-e!

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. december 15., 16:14; Megválaszolva: 2018. december 15., 18:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Papos István Doktor Úr! Szeretném megtisztelô segítségét kérni a lent leírt tünetegyüttes diagnosztizálásában. Mielôtt belekezdenék a jelenlegi állapot ismertetésébe szeretném egy kicsit bemutatni a kórelôzményt. 2017-ben...
        Tisztelt Doktor Úr! 19 éves vagyok. Problémám a következő, általában álló testhelyzetben de van, hogy ülve vagy fekve is a bal herém felhúzódik igen szorosan helyezkedik el a herezacskóban (mintha hideg lenne) ezáltal nem is fájdalmat...