• Xarelto és Sotalol szedése MELLETTI prosztatműtétet HOL ÉS KI VÉGEZ, lehet Magánklinika is!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Elakadt vizelet miatti állandó katéter 1 hónapja, műtéti javaslat e miatt: TUR-p. ki kellene hagyni 1 hónapra a Xarelto-t -helyette Heparin tartalmút - ami viszont a Stroke-ot NEM védi ki.! Ezt nem akarjuk kockáztatni!! Kérdés: milyen beavatkozással lehet a mostani diagnózist: R33HO megszüntetni, konkrétan: konzervativ therápiával, vagy fenti gyógyszerek szedése MELLETT, lehet-e és hol akár magánklinikán - pl. lézerterápiával? esetleg TUMT mennyire jöhet szóba? CAVE:Cordarone, és Gordius - Zoster miatt

        Dr. Papos István válasza a prosztata témában

        A Xareltot szinte minden műtéti beavatkozás, pl. a lézeres prosztataműtét esetén is át kell váltani kis molekulasúlyú heparin készítményre. Konzervatív kezeléssel nagy valószínűséggel nem lehet a beteget a katétertől megszabadítani. A lézeres prosztataműtét járható út lehet, ha a prosztata nagysága megfelelő. Számos helyen végeznek lézeres prosztataműtétet is, de ennek eredménye nem jobb a klasszikus TURP műtéténél.


        Kérdés: 2018. december 14., 10:43; Megválaszolva: 2018. december 14., 18:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Péniszemen makk alatt hólyagszerű pattanasok alakultak ki mi Lehett ez?
        Üdv! Tegnap este kezdtem el érezni hogy a jobb oldali herem nagyon erzekeny es erintesre faj, az alhasomban is erzem picit azon a részen. Utana olvastam a neten de inkabb csak megijedtem, van arra is lehetőség hogy semmi komoly csak valami utes erhette...