• Mellékherénél fajdalom.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jonapont. Körülbelül 1 hete fordult elő, hogy tompa, húzó fájdalmat érzek a bal herémnél. Olyan érzés, hogy a lágyékom is mintha görcsőlne. Derekam az mindig szokott a napi 8 órában nehéz fizikai munka miatt fájni, de mintha jobban fájna emiatt. Önvizsgálat után azt véltem felfedezni, hogy a bal herémnél a mellékhere nagyonbb tapintatás érzetű mint a jobb és ha úgy nyomom nagyon enyhen meg nyilaló fájdalmat is érzek amit a jobb mellékherénél nem. 3 hónappal ezelőtt voltam urulógusnál, fertőzésre panaszkodva. Meg vizsgálta a porsztatát ésbáttapogatta a heréket és vizelet mintát vett, de nem volt semmi ellenben a húgycsövem végén a makk nyilása fele a mainapig érzem az az égető fájdalmat amit morzsilással tudok csillapitani.. lehetséges, hogy ez egy gyulladás volt ami esetleg le ment a herére, pontosabban a melléherére? Koszonom

        Dr. Papos István válasza a here témában

        A panaszokat okozhatja mellékheregyulladás, de bal oldali herevisszértágulat sem kizárt. Mindenképpen személyes urológiai vizsgálat segíthet a pontos diagnózis felállításában.


        Kérdés: 2018. december 05., 08:51; Megválaszolva: 2018. december 14., 18:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: