• Hugyhólyag

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor úr. Teganap voltam nőgyógyásznal rutin vizsgálaton és eszrevette ultrahang közben hogy van valami a hugyhólyagomon. Pontosan azt írta a papírra: A hólyag jobboldalán polypoid 17×10 mm-es előemelkedés. Nem mondott semmi konkrétat csak hogy menjek urulógushoz. Jövőhónapra kaoram időpontot. Félek hogy mi lehet az rosszindulatu e? Köszönöm a választ.

        Dr. Papos István válasza a húgyhólyag témában

        Mindenképen hólyagtükrözés elvégzése javasolt.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. november 13., 14:26; Megválaszolva: 2018. november 20., 20:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: