• Here alatti duzzanatok

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A bal herem alatt nagy duzzadt erek talalhatok, foleg a napvegere mikor egesznap edzettem mar mar fajnak es zsibado huzo erzest erzek. Fekve es ulve nem nagyon erzem oket. Ha nem volt kemeny napom akkor nem erzem es nem is olyan duzzadtak. Nekem a munkam hogy egesznap mozgok igy sajnos sokat faj. Mindenkepp megyek urologushoz de addigis nagyon felek. Ez hereviszertagulat lehet? Kb 2 honapja kezdodott el meg nem sorvadt el nagyon a herem? Koszonom valaszat!

        Dr. Papos István válasza a here témában

        Nagy valószínűséggel herevisszértágulatról van szó. A heréje nem fog elsorvadni.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. november 09., 00:27; Megválaszolva: 2018. november 11., 11:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: