• férfi meddőség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Szeretném megtudni a véleményét a következő üggyel kapcsolatosan. A férjem és én gyermeket szeretnénk. Így elmentünk egy családtervező központba, ahol férjemet andrológiai vizsgálatra küldték. A következő eredményeket kapta: spermium koncentráció: 8mill/ml spermiumszám: 24mill/ejac progresszív motilitás: 5% teljes motilitás 30% nem progresszív: 25% immotilis: 70% normál morfológia: 6% vitalitás: 70% agglutináció, fehérvérsejt: nincsen peroxidáz: negatív viszkozitás, küllem, ph: normál így felkerestünk egy urulógust, ahol ultrahanggal illetve manuálisan is megvizsgálták, és semmilyen rendellenességet nem találtak. Azonban azt mondták, hogy ez az eredmény nem túl bíztató. A véleményére lennék kíváncsi: érdemes tovább próbálkoznunk vitaminnal és természetes módon a fogantatással vagy valamilyen mesterséges módszerrel kellene inkább? Nagyon köszönöm a segítséget! Üdvözlettel.

        Dr. Papos István válasza a spermium témában

        FER 14 készítmény 3 havi szedése után ismételt spermiogramm elvégzése javasolt.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. október 11., 19:02; Megválaszolva: 2018. október 13., 19:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: