• Fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot Kívánok! 21 éves férfi vagyok. Azzal a kérdéssel fordulnék önhöz, hogy milyen betegségre utalhatnak ezek a tünetek? - Bal alhasi tompa fájdalom -Néha fájó bal here. - Lágyék irányába combtőnél fájó izom. - Lágyékrészen bal oldalt kicsi duzzanat. 3 napja kezdődött gyenge alhasi fájdalommal. Aztán a here következett, de ez csak időszakos. Van, hogy nem is fáj. Főleg ha mozgok akkor érzem comtőnél a lágyék irányába és az alhasamnál a tompa fájdalmat. Semmilyen csomó vagy elváltozás nincs a heréknél. A duzzanat is egy éjszaka alatt keletkezet. Főként álló munkát végzek. Túlsúlyos vagyok nem nagyon mozgok. De előtte 2 nappal egy hosszabb távot kellett masszívan lefutnom. Lehet valami fertőzés vagy lágyéksérv? Eseteg komolyabb? Válaszát köszönöm!

        Dr. Papos István válasza a sérv témában

        Lágyéksérv okozhat hasonló paanszokat.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. október 11., 08:52; Megválaszolva: 2018. október 23., 19:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: