• Nulla reggeli erekció és libidó?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm, 30 éves férfi vagyok. Hosszú ideje szinte nulla a libidóm, nincs reggeli merevedésem és az erekció is gyenge és rövid ideig tart. Nyugalmi állapotban is gondok vannak, pénisz és a heréim összehúzódnak a nap szinte teljes egészében, a péniszből kimegy szinte minden vér, a herére rászorul teljesen a zacskó és összehúzódik. Esetleg zuhanyzás után olyanok nyugalmi állapotban amilyennek kellene hogy legyenek, de csak nagyon rövid ideig. Ezek a problémák hosszú ideje fenn állnak. Kérdésem az lenne hogy milyen irányú lehet? Vérkeringés? Pszcihés? Tesztoszteron?

        Dr. Papos István válasza a ED témában

        A felsoroltak közül bármelyik ok szerepet játszhat. Urológiai vizsgálat javasolt.


        Kérdés: 2018. október 08., 06:41; Megválaszolva: 2018. október 13., 19:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! Február elején bekerültem a sürgősségire, 4mm-es vesekővel. Azóta a röntgen szerint a kő távozott,de azóta is folyamatos tompa fájdalmat érzek hol az alhasban, hol a derekamban. Leginkább mozgáskor érzem. A vizelet nem...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        A tüdő vitaminja
        A folyamatos, tudatos vitaminpótlással sokat tehetünk egészségünkért.
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció