• Húgycső fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr! Körülbelül 1 hónapja érzek szúró fájdalmat a húgycsövem végében. A fájdalom nem állandó, de egy hónap alatt nem múlt el. A péniszemen semmilyen külső változást nem találtam. A húgycső gyulladás tüneteit nem vélem magamon felfedezni, mivel vizelés közben egyáltalán nem érzek fájdalmat, nem csípő hanem sokkal inkább szúró fájdalom. Nincs viszketés illetve, folyás. Külső nyomásra érzékenyebb. Merevedés közben egyáltalán nincs fájdalom. A vizeletem normális, nem véres. Egy nap többször is érzem, de nem folyamatosa fájdalom, teljesen rendszertelen. A fájdalom elviselhető, de nagyon zavaró, hogy már több mint egy hónapja nem múlik el. Mitől lehet ez? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Papos István válasza a penis témában

        Lehete, hogy a húgycsőnyílás irritációja okozhatja a problémát. Ha nem múlik, urológiai szakvizsgálatot javaslok.


        Kérdés: 2018. szeptember 21., 16:57; Megválaszolva: 2018. szeptember 23., 17:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! Február elején bekerültem a sürgősségire, 4mm-es vesekővel. Azóta a röntgen szerint a kő távozott,de azóta is folyamatos tompa fájdalmat érzek hol az alhasban, hol a derekamban. Leginkább mozgáskor érzem. A vizelet nem...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        A tüdő vitaminja
        A folyamatos, tudatos vitaminpótlással sokat tehetünk egészségünkért.
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció