• Mitől lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot kívánok! Egy olyan panasszal fordulok Önhöz/Önökhöz ami már régóta aggaszt, hogy mitől lehet! A panaszaim: éjszakai magömléskor a magömlés végén égő érzés a herezacskó és a végbélnyílás között Van amikor 1-2 havonta visszatér fájdalmas érzés a vizelet ürítés végén és ez csak egy alkalom utána nem fáj és 1-2 hónap múlva visszatér Van amikor a vizeletemben fehér sűrű folyadék van vizelet ürítés végén, de ez sem mindig! Legyen szives megmondani az okát és segíteni valamivel, vagy hogy mi okozhatja, már régóta fenn áll, de nem súlyosbodott

        Dr. Papos István válasza a Prosztata témában

        Okozhatja prosztatagyulladás, de biztosat csak vizsgálat után lehetmondani!

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. szeptember 16., 23:44; Megválaszolva: 2018. szeptember 17., 22:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: