• Hugycsőgyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Urológushoz fordultam azzal a panasszal hogy vizeléskor előfordult kis égő érzés és reggeli sárgásabb majd színtelen folyás. Megvizsgált hátulról, majd rápillantott a péniszemre. Azt mondta ezzel meg lehet gyógyulni. Urethritis, Urethroprostatitis-szel kezel. Ha jól tudom húgycső és prosztata gyulladással. Hat héten át szedtem Ciprinol antibiotikumot, később Tamsudilt és Peponent is elkezdtem szedni. A doktor azt mondta hogy a két utóbbit szedjem 3 hónapig és menjek vissza kontrollra. Azóta úgy vélem javultam, viszont hullámzónak érzem a javulást, mivel hol fáj valamim hol nem. Hol kevesebb, hol több a folyás. A reggeli sárgás folyás talán megszünt, de mostanában a herém és a hasam alja is fáj néha. Az lenne az egyik kérdésem hogy az normális hogy javulás közben előfordulnak még ezek vagy olyan ami előtte nem is volt? Bár azt mondta hogy hideg vízben fürödjek és mivel én nagyon hideg vízben is fürödtem, az is lehet hogy jól felfáztam. Nem tudom mit csináljak. A másik hogy miből tudom hogy javulok? Van valami jele? Lehet csak nagyon aggódok és ezért nem veszem észre javulásom. Mostanra csak akkor veszem észre ezt a váladékot ha szándékosan megnézem hogy jön e még. Magától nem igazán folyik ki semmi (kivéve ha izgalmi állapotban vagyok, de ez gonsolom normális mert előtte is volt ilyen rendesen), viszont volt korábban olyan hogy magától sok kifolyt ebből a nem ragadós váladékból. Vízhez hasonlítanám az állagát. Leginkább vizelés után történt meg. Kérem tájékoztasson arról hogy a jelen állapotom elfogadható-e ebben az esetben. Egyébként a kontroll vizsgálatok során a doktor úr is mondta hogy javulást lát, és nagyon pozitívan állt hozzám. Erre a folyásra is erősen azt mondta hogy el fog múlni! De mégis félek. Szükséges? Az is érdekel hogy el lehet-e kapni, mivel erre nem hívta fel a figyelmem.

        Dr. Papos István válasza a Húgycső témában

        Azt gondolom, hogyha továbbra is van folyás, akkor mindenképpen húgycsőváladék tenyésztést kell elvégezni, és a kezelést a lelet alapján folytatni.


        Kérdés: 2018. augusztus 20., 16:59; Megválaszolva: 2018. augusztus 27., 19:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: