• Potencizavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Úr/Nő! A panaszom a kö etkező: 2 hete jelentkezett nállam az a probléma hogy szeretkezés előtt lankad a péniszem. Pettingelésnél is néha tapasztalható de csak mikor mesztelen vagyok. Ha boxerbe vagyok akkor van merevedés, és még az együtt zuhanyzás alatt is folyamatosan merev vagyok. Reggelente is gyakran mereven ébredek. De mikor oda kerul a sor hogy boxer le és behatolás akkor lankadok és nem tudok visszajönni a "játékba". Nem tudom mitévő legyek mert zavar engem ez az egész pedig szeretem a lányt. Lehet az is közre játszik hogy több éve nem élek aktiv nemi életet es önkielégítést se végzek? Kérem segitsen ezen a problémán. A válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Papos István válasza a merevedési zavar témában

        Valószínűleg pszichés oka van a panaszainak. Urológiai szakrendelésen felírt átmeneti gyógyszer segít a problémák megoldásában.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2017. december 03., 10:45; Megválaszolva: 2017. december 03., 16:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: