Azoospermia

Jó napot! Nekem az a problémám hogy több urológiai vizsgálaton vettem már részt és az eredményem mindig azoospermia illetve centrifugálisan néhány elhalt ivarsejtet találtak. Az fsh értékem nagyon magas 19.2015 augusztusban hereviszér tágulattal mütöttek decemberben ujabb sperma vizsgálaton voltam de az is eredménytelen lett! A kérdésem az lenne hogy lehet e ezen az értéken javítani vagy mi lehet a probléma hova tovább mert nagyon tanácstalan vagyok! Előre is köszönöm válaszát!

Dr. Papos István válasza azoospermia témában

Fontos volna tudni, hogy mi okozza az azoospermiát. Emiatt herebiopsia elvégzése javasolt urológiai-andrológiai centrumban.

Kérdés: 2016. január 14., 15:20 ;Megválaszolva: 2016. január 14., 17:10
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Azoospermia
Tisztelt Doktor Úr! Azoospermiát állapítottak meg nálam, voltam hormonvizsgálaton es, cytogenetikai illetve y-kromoszómás vizsgálaton is, minden...
Azoospermia?
Tisztelt Weborovos! Feleségemmel már 2 éve próbálkozunk, most elmentem andrológiai vizsgálatra melyen a következő erdemény született:...
Azoospermia
  T.Cím! Az lenne a kérdésem, hogy heresorvadás miatti azoospermia irreverzibilis és lehet még természetes úton spermát nyerni vagy...
Post covid asszociált...
Sexuális élet műtét után