Enyhe fájdalom

Tisztelt Doktor Úr! Egy hónappal ezelőtt tompa fájdalmat éreztem a bal here környékén, Urulógus vizsgálat során kiderült, hogy a herékkel semmi probléma felrták a levoxa és a doxycylin nevű antibiotikumot antibiotikumokat egymást követően napi egy szem. A levoxa szedésénél elmúlt a fádalom de amint áttértem a másikra előjött. Elmentem egy másik urulógushoz ő prosztatagyulladást állapított megy szentem két hétig a Indometacium nevú kuppot a tünetek elmúltak a kontroll során prosztatavizsgálatnál megállapította, hogy minden ok. Azonban pár nap után újra kellemetlen érzést érzek a herénél. Tanácsait előre is Köszönöm.

Dr. Papos István válasza prosztata témában

Valószínűleg a prosztatagyulladás okozza a panaszokat, ami még nem gyógyult meg teljesen. Javaslom, hogy kontroll vizsgálatra jelentkezzen urológusánál további gyógyszeres kezelés céljából.

Kérdés: 2016. január 14., 14:58; Megválaszolva: 2016. január 14., 17:08
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Extra magas PSA
Enyhe mellékhere gyulladás?
Vizelési probléma?
Prosztata nagyobbodás
Húzó érzés majd élesen szúró...